11-12 maj Ål-Yran i Alfta

Denna helg arrangerade Alfta Centrumförening den traditionsenliga Ål-Yran på byn.

Två fullspäckade dagar där föreningar och företag går samman och skapar olika aktiviteter runt om i Alfta.

Här nedan följer en del av aktiviteterna som hände under de två dagarna:

Colombianska föreningen hade matservering och serverade paella till hungriga besökare.

Edsbyns IF Friidrott arrangerade sitt populära AlftaRace där över 160 barn kom och sprang tillsammans.

Alfta GIF Fotboll i samarbete med Föreningar För Alla ordnade så att alla barn kunde hoppa och busa i Spidermans hoppborg utanför AEFABs kontor mitt i centrum.

Alfta Lions Club ordnade med Loppis, samlade in glasögon och berättade om cykelskolan som de arrangerar tillsammans med Föreningar För Alla.

Alfta GIF Handboll arrangerade handbollens dag i Sporthallen och hade sponsorlopp på skolgården och handbollsmatcher inne i hallen.

Runemo Bygdeförening hade försäljning av kolbullar.

SPF Seniorerna i Alfta hade öppet hus och sålde lotter, handarbeten och hembakat.

Alfta ÖSA OK arrangerade prova på orientering på Forsparken.

Woxnadalens Motorklubb visade upp bilar och berättade om sin ungdomsrallyprojekt.

Viksjöforsbaletten hade dansuppvisning på Knaggatorget.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )